Het bouwkundig rapport

Dé opname- en rapportagesoftware voor bouwkundig inspecteur


Volledige opname- en rapportage

Rapport in je eigen huisstijl

Geen investering: betaal op basis van gebruik

iphone_13_pro_mockups_16 2
4969504

Voor iedere bouwkundig inspecteur

Ben je bouwkundig keurder en wil je goed en gemakkelijk digitaal je woningen opnemen en rapporteren? Gebruik dan Valutare Bouwkundige rapporten. In één tool heb je alles bij elkaar. Onze gebruiksvriendelijke software is toegankelijk voor iedere bouwkundige keurder die graag gemakkelijk digitaal wil werken.

Van keuring tot rapport

Een bouwkundige keuring van een woning opstellen kan een tijdrovende klus zijn. Je controleert alle elementen die zijn voorgeschreven en lokaliseert, documenteert en fotografeert elk gebrek. Met deze input stel je een bouwkundig rapport op inclusief een raming van de eventuele herstelkosten. Je rapport is voorzien van je eigen logo en met accentkleuren van jouw huisstijl.

Automatische kostencalculatie

De software is innovatief en werkt simpel, intuïtief en snel. Alle geregistreerde data en de vooraf bekende elementen van de woning worden alvast ingevuld. Je hoeft alleen maar aan te klikken of het bouwdeel aanwezig is en in welke staat het verkeert: goed, redelijk, matig, slecht of niet-waarneembaar. Ook kun je aangeven of er nader onderzoek nodig is. Foto’s voeg je eenvoudig ter plekke toe. Als je klaar bent, maakt Valutare Bouwkundig rapport volledig automatisch een kostencalculatie voor herstel. En om nog meer tijd te besparen: met één druk op de knop genereer je het rapport (PDF-formaat) dat je vervolgens naar je klant kunt verzenden.

Wil je zelf ervaren hoe eenvoudig je met Valutare Bouwkundig rapport werkt? Probeer onze tool dan gratis en vrijblijvend*

*Deze rapporten zijn standaard niet voorzien van je eigen logo en huisstijlkleur

Onze pakketten

Geen investering, klaar voor gebruik

Om te starten met Valutare Bouwkundig rapport, is geen investering of installatie van software nodig. Je kunt direct aan de slag en je betaalt alleen per rapport dat je via onze software maakt. Eén rapport is één credit.

Let op: tijdens de opname en rapportage moet je verbonden zijn met internet.

Gratis

Start direct met 3 gratis credits


€ 0,-

Selecteren

10 Credits

Het ideale startpakket
9,50 per credit

€ 95,-

Selecteren

50 Credits

Voor de kleine organisaties
9,00 per credit

€ 450,-

Selecteren

100 Credits

meest gekozen
8,50 per credit

€ 850,-

Selecteren

250 Credits

Voor de grote organisaties
8,00 per credit

€ 2.000,-

Selecteren

250+ Credits

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

-

Contact

Eigen logo en huisstijl

De eerste 3 rapporten krijg je gratis van ons. Die zijn in de standaard Valutare opmaak. Wil je verder met Valutare Bouwkundig rapport, dan richten we het account voor je in en voegen je logo en huisstijlkleur toe voor in je rapporten. Ook krijg je een korte instructie (meer is ook niet nodig). En heb je vragen? Dan staat onze helpdesk altijd voor je klaar.

Eénmalige kosten van deze setup: € 125,-


* Alle prijzen zijn exclusief BTW.